Hva er tatoveringsfjerning?

Tatoveringsfjerning er en prosedyre som går ut på å sende kontrollerte laserstråler ned gjennom det øverste hudlaget. Slik varmer den opp fargepigmentene så de deretter pulveriseres. Fargepigmentene blir så små at de automatisk tas opp av kroppen som transporterer dette ut som et avfalls-stoff.

Antall behandlinger er avhengig av hvor den er plassert, hvor mange farger den er laget av, og om den er tatt profesjonelt/ samt hvor gammel den er. Amatørtatoveringer er enklere å fjerne pga. hvordan blekket sitter i huden. Dette gjelder også eldre tatoveringer.

Våre ansatte er kun autoriserte helsepersonell, utdannede og spesialiserte innenfor laser med sykepleier/lege-utdannelse. Hos våre laserartister får du tryggheten og ekspertisen du trenger i kombinasjon med verdens råeste teknologi, PICO.
Hvis du har spørsmål eller vil ha en direkte prat/visning, har vi alltid gratis og uforpliktende konsultasjon. Book konsultasjon under timebestilling.Vi er stolte av å ha den mest effektive måten å fjerne tatoveringer på, samt at det er til priser som er for alle.

FØR- ETTER

6 behandlinger med laser fra Fotona

Tatoveringsblekk før behandling.

Første passering med vår Fotona-laser. Laser varmer opp farge- pigmentet det treffer, slik at det pulveriseres.

Her skapes en gass under huden som kalles frosting. På huden ses dette som hvite små sirkler.

For å slippe ut gasser og pigment gjennom huden, går vi over en gang til med en fraksjonell laser. (Denne er ikke merkbar). Slik unngår vi brannskader, og det dobler effekten av hver behandling. Dette hjelper også til å starte kollagenproduksjonen, og fjerne arrvev.

Når huden nå er åpen kan både gasser og pigment-farger slippe ut, samtidig som kroppen tar opp restene som naturlig avfall.

For å oppnå det beste og mest effektive resultatet ber vi alle våre klienter om å følge vårt etterbehandlings- program.

kontakt-informasjon

Social Division Laserfjerning

Ett unikt multistudio med laserstudio, tatoveringsstudio, og piercingstudio vegg i vegg. Sammen utfyller de hverandre på best mulig måte, med det beste mulige resultatet i tankene. –

Social Division er nå 15 år, og har drevet sterkt i Halden i alle år. Nå med flere ulike avdelinger.