Migrene-piercing og akupunktur-piercing

Hva er en Daith/migrene-piercing?

– Piercingen blir satt på den innerste bruskfolden over trommehinnen. Vi setter denne hovedsakelig med 1.2 mm nål. Vi setter disse med kun allergi-sikker titaniumsmykker som er inkludert. Når den er ferdig grodd kan du bytte til hva du ønsker. Statistikk tilsier at ca. 50% som setter disse har en god effekt, 25% litt effekt, og 25% null effekt.

-Ifølge østlig medisin og akupuntur-praksis har vi 3 hovedpunkter i øret hvor man kan aktivere nervesystemet, og framprovosere kroppens avslappings-respons.

Hvis du praktiserer eller tror på østlig medisin, vet du kanskje allerede at Dr. Paul Nogier of France er kjent som faren til moderne praktisering av øre-akupuntur. Nogier var en pioner innenfor aurikuloterapi og konseptet homunculus, eller “den lille mannen,” som er en representasjon og en anatomisk korrelasjon for   opp-ned fosteret i øret.  Med andre ord, homunculus er en veldig liten representasjon av hele mennesket.
Ditt øre representerer hele kroppen din, opp-ned i en fødsels-posisjon som vist under.

Daith-piercingen er lokalisert ved punktet Point Zero, senteret av øret ditt. Ved å bruke Nogiers teori, er da daithen senteret av kroppen din. Når man stimulerer dette punktet bringer dette kroppen tilbake til en balansert og grunnfestet tilstand. I teorien, ved å stimulere Point Zero kan man behandle både migrene og angst. Siden man kan ha daithen i kontinuerlig kan man holde dette på avstand eller hvertfall redusere mengden av de.

Mange leger og de som sverger til vestlig medisin finner det hardt å tro at det finnes noen som helst behandling for dette annet enn i pilleform. De viser til at resultater kommer heller fra redusert muskelspenninger, forbedret sirkulasjon eller stimulering av endofiner, som er naturlige smertefjernere.

Til tross for dette og motforklaringer/skeptikere, er det ett enormt antall som sier at piercingen fungerer både med å fjerne eller å redusere migrene og angst. Både hos oss og på verdensbasis. Noe som gir metoden gyldighet i behandling av nevnte problemer. En studie som ble publisert i det internasjonale «Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine states» erklærer at: stimulering av ett av de kjente reflekspunkten kan lette eller fjerne slikt som migrener og annet over en lengre eller fast tid.

Flere gjentagende, kinesiske studier som brukte øre-akupuntur på 90 ulike subjekter som led fra sterke migrener over en 10-dagers periode, viste positive resultater etter kun en behandling. En av disse studiene inkluderte også daith-piercing. Konklusjonen til denne studien som kom fram var da at aurikuloterapi/øre-akupunktur reduserer hodeverk-scoren for migrene uten aura, og letter/fjerner de kliniske symptomene på migrene.

Shenmen- ett av fokuspunktene

Det er så klart en sammenheng med hvor sterkt en person vil at noe skal fungere/lette smerter og hvor ofte deres smerter forsvinner. Jo sterkere man vil at noe skal inntreffe, jo oftere gjør det dette.

Jo mer forskning som kommer på emnet, jo mer kan man sette lit til det. Inntil videre må man stole på hva man selv vil, og hva man kan vise til av resultater. Det er en stor andel som har god effekt av akupunktur-piercinger, og pluss-siden er at det er pene piercinger i tillegg. Noen er heldige og får vesentlig god effekt som full fjerning av smerter, men det er greit å ikke forvente en full kur for ditt problem, men se heller en behandlingsmåte. Vi kan ikke garantere at dette fungerer for ditt problem, men for mange gjør det det. Spør oss gjerne hvis du lurer på noe. Vi setter kun disse 5 navngitt som akupunktur-piercinger, da det er disse som har vist seg å være virksomt etter statistikk. 

KONTAKT-INFORMASJON

SOSIALE MEDIER

NYTTIGE LENKER

SOCIAL DIVISION

Ett unikt multistudio med tatoveringsstudio, piercingstudio og laserstudio vegg i vegg. Sammen utfyller de hverandre på best mulig måte, med det beste mulige resultatet i tankene. –

Tatovør Atle Arnesen er velkjent for de fleste i Halden, og han har godt over 20+ års erfaring med å både drive studio, og tatovere i mange-fasetterte stilarter. Han er eier og oppstarter av Social division.

Åpningstider hverdager: 11.00-17.00