Tatovør Atle Arnesen

-Startet som lærling på House of Pain (westside Oslo) 2003. Ved siden av lærlingtiden tok jeg i tillegg bachelor i grafisk design som kommer meget godt med i tattoo-hverdagen. Etter to år som lærling var tiden inne for å ta steget videre, og jeg startet Social Division Tattoo i hjembyen Halden.

Visjonen har hele tiden vært å skape et studio som dyrker frihånd tattoos som legger vekt på kundens ønske, plassering i forhold til form og ikke minst kvalitet. Som Haldens eneste tatovør i en årrekke har jeg vært nødt til å studere mange stiler for å kunne levere allsidig.

Målet har hele tiden vært å bli en god allround tatovør. Man skal levere det kunden vil, men det skal være av god, grafisk kvalitet.

Nå har jeg 20+ år erfaring fra tattoo-bransjen, og tittelen grafisk designer går fint inn i utfordringer de ulike stilartene gir.

“ Hard work pays off ”

Previous slide
Next slide

For å få ett fullt lokalt tilbud innenfor andre grener av kropp & kunst har det også blitt åpnet Social Division piercing og Social division Laserfjerning. Atle Arnesen åpnet og eier disse avdelingene, men fokuserer på tatovør-yrket i hverdagen.

KONTAKT-INFORMASJON

SOSIALE MEDIER

NYTTIGE LENKER

SOCIAL DIVISION

Ett unikt multistudio med tatoveringsstudio, piercingstudio og laserstudio vegg i vegg. Sammen utfyller de hverandre på best mulig måte, med det beste mulige resultatet i tankene. –

Tatovør Atle Arnesen er velkjent for de fleste i Halden, og han har godt over 20+ års erfaring med å både drive studio, og tatovere i mange-fasetterte stilarter. Han er eier og oppstarter av Social division.

Åpningstider hverdager: 11.00-17.00