HELSEINFORMASJON PIERCING

Husk at alle nye piercinger er nødt til å gro. Underveis trenger kroppen godt med jevn søvn, godt kosthold, og rent sengetøy. Alltid følg anviste renserutiner fra din behandler, og følg dette nøye i grotid.

-Hos oss får du alltid med skriftlig etterbehandlingsark som er tilpasset den piercingen du tar. Etterbehandlingsprodukter finner du også hos oss, samt smykker i alle materialer. Vi har åpent studio alle hverdager 11.00-17.00.

Pga. korona-restriksjoner må alle bestille time for behandling: piercing/bytte smykke/rense opp i infeksjon via online booking-link. Se meny piercing: timebestilling.

Infeksjon nese
Typisk infeksjon som forløper seg relativt likt som navleinfeksjon
Infeksjon tunge-piercing
Previous slide
Next slide

Vi får inn mange som har tatt piercing i ett usterilt miljø, eller hjemme.  Infeksjoner kan også forekomme hvis man ikke har fulgt etterbehandlingsrutiner, særskilt når piercingen er helt ny og hullet ikke har begynt å gro. Pass på at du tar piercingen i ett studio som er godkjent, har autoklav klasse b, følger hygiene-rutiner og ikke minst vet hvordan de setter piercinger trygt.

Ta kontakt hvis du trenger å få renset opp i en infeksjon. Kjennetegn er hovenhet, sterk pulsering, væsking som går over til gult, utbredt rødhet. Merk at noe av dette kan inntreffe når man tar en piercing, men aldri hovenhet som på bildene, og det skal kun være klar væske, eventuelt litt blod de første timene. De neste tidene kan det også væske klart. Ta tak i infeksjonen i god nok tid: hvis du lar det gå for lenge kan man i verste fall få alvorlig arrdannelse, nerveproblemer, og kroniske smerter ved ubehandlet infeksjon. Du mister da også din piercing som må tas ut slik at den kan gro igjen som siste mulighet.

-Når du kommer til oss vil du alltid fylle ut ett behandlingsskjema i forkant, for å se om det er enkelte problemer som kan inntreffe, eller om du har blodbårne sykdommer. Ta alltid med en liste over medisiner, og oversikt over dine sykdommer, også hudsykdommer. Hvis du er usikker på om det spiller noen rolle, si ifra til oss uansett. Det du sier eller skriver er konfidensielt-det er kun for din egen sikkerhet. Det finnes alltid en risiko ved å pierce seg. Om du ikke følger våre etterbehandlingsråd og anbefalinger kan vi ikke garantere resultatet. Du er selv ansvarlig for at din piercing gror så godt som mulig, og at råd blir fulgt. -Ta kontakt med oss hvis problemer inntreffer, se kontakt-informasjon.

Du får alltid med ett eget etterbehandlingsskjema tilpasset din piercing med alt du må huske på.

-Spør heller en gang for mye enn for lite hvis det er noe du lurer på i forkant ellet etterkant av din piercing.

Husk rens av piercingen din som angitt. Ikke bruk harde rensemidler som pyrisept etc. som kan forhindre at din nye piercing gror godt. Vi anbefaler kun det vi bruker selv, og som er anbefalt av Association of professional piercers.  Du får dette i vårt studio alle hverdager 11.00-17.00. Ingen av disse svir nye hull, og fremmer riktig sårheling.

Ikke fikle/lek med det nye smykket ditt etter at du tar en ny piercing. Ikke rens eller ta på området i nærheten av piercingen uten nyvaskede hender. Alltid skift til nytt sengetøy etter en ny piercing. Alltid kjøp deg ny tannbørste ved piercinger i munnhule. Dette høres ut som enkle råd, men blir ofte glemt, noe som kan føre til infeksjon.

KONTAKT-INFORMASJON

SOSIALE MEDIER

NYTTIGE LENKER

SOCIAL DIVISION

Ett unikt multistudio med tatoveringsstudio, piercingstudio og laserstudio vegg i vegg. Sammen utfyller de hverandre på best mulig måte, med det beste mulige resultatet i tankene. –

Tatovør Atle Arnesen er velkjent for de fleste i Halden, og han har godt over 20+ års erfaring med å både drive studio, og tatovere i mange-fasetterte stilarter. Eier og oppstarter av Social Division.

Åpningstider hverdager: 11.00-17.00