Tenker du på en ny tatovering?

Førstegangstatovering?

Tenk nøye gjennom hvilket motiv, stilart, størrelse og plassering du ønsker. Det er greit å begynne med noe lite og enkelt for å kjenne hvordan det føles. Disse går under 30 min til 1,5 time. Liker du det du har valgt etterpå, går det greit å bli tatovert? Enkelte synes det ikke er noe særskilt vondt å bli tatovert når det kommer til mindre motiv- når man sitter i over 2,5 time så er det en annen sak. Dette er individuelt, mens noen synes selv små gjør vondt. Jo mindre tattoo, jo raskere er det over.

-Book deg time på forhånd. Det er ofte ventetid.Ta med deg en drikkeflaske med kork, og noe å spise på. Spis en god frokost på forhånd, og få deg en god natts søvn før din første tatoveringstime. Ikke drikk alkohol før din session. Hos SD tattoo skisser vi opp det du vil ha på forhånd, inntil du blir fornøyd. Dette gjør at du kan ta litt tid på å tenke over om du vil ha noen endringer før timen.

Bestille time:

Små tatoveringer er det mindre ventetid på, men selv på de kan det være en del ventetid. Book i tid. Hvis du skal ha 2 timer til en heldags av gangen bør du planlegge flere måneder i forveien.

-Send info om hvor stort prosjekt du tenker deg, er det en liten en på underarmen, eller ønsker du deg en hel sleeve?

Du kan komme innom for en fri konsultasjon alle hverdager fra 11.00-17.00 i studioet. Ha tanker om hva du vil drøfte, og hva du vil ha. Hvis du vil ha fri tegning, gjør vi det også. Vi fyller inn, og skisser det du tenker. SD studio setter fokus på god grafisk kvalitet, men Atle er også en allround tatovør som kan tatovere det man ønsker. Alt fra petite små tatoveringer, til store prosjekter som en backpiece og fulle sleeves.  Ta kontakt enten i studio, eller på kontakt-knappen for å få time til din tattoo.

KONTAKT-INFORMASJON

SOSIALE MEDIER

NYTTIGE LENKER

SOCIAL DIVISION

Ett unikt multistudio med tatoveringsstudio, piercingstudio og laserstudio vegg i vegg. Sammen utfyller de hverandre på best mulig måte, med det beste mulige resultatet i tankene. –

Tatovør Atle Arnesen er velkjent for de fleste i Halden, og han har godt over 20+ års erfaring med å både drive studio, og tatovere i mange-fasetterte stilarter. Han er eier og oppstarter av Social division.

Åpningstider hverdager: 11.00-17.00