KONTAKT-INFORMASJON

SOSIALE MEDIER

NYTTIGE LENKER

SOCIAL DIVISION

SOCIAL DIVISION PIERCING STUDIO
PIERCING ØRE-ANSIKT-KROPP
KLIKK HER FOR TIMEBESTILLING
Previous slide
Next slide

SOCIAL DIVISION MULTISTUDIO-15 ÅR

Social division er nå ett multistudio med flere underavdelinger. Tattoo-Laser-Piercing. Tattoo-avdeling blir drevet av Atle Arnesen, avd. piercing av sine piercing-artister/helsepersonell, og Laser-avd. av eget autorisert helsepersonell.

SD fyller 15 år i 2020
! Vi startet ydmyke i et lite lokale på Haldens nordside, langs en sidegate i 2005. Lokalet bar preg av et studionavn i en tidlig fase. Med ett knippe gode venner fikk vi lokalet til å se presentabelt ut! Var det mulig å komme inn som ung og ukjent tatovør i lille Halden?

Var det mulig å nå ut til folket med kunsten, og skape en krets der tattoos kunne oppstå etter mange år med blekktørke i byen? Det kan vi i dag bekrefte at det var!
I dag er vi lokalisert i fine lokaler i Haldens fineste område, havnen! Lokalene i dag bærer preg av mange år med trofast tjeneste. I personlig innredet og lyse lokaler, møblert av vår egen møbelsnekker fra Halden lages det daglig tatoveringer på både Haldens trofaste klientell, så vel som langveisfra nye klienter.

Vi kan stolt si at de lokale har bidratt med inspirasjon og motivasjon nok til å sette Halden på Tattookartet. Motivene er varierte fra tung realisme, til små nette linjearbeid med mye betydning! Plasseringene er kreative og nyskapende, og Haldens tatoverte sjeler “spøtter ikke i glasset".

Vårt mål er å kontinuerlig skape et miljø der alle kan føle seg komfortable med å uttrykke seg, enten det er store eller små tatoveringer: og i en lang rekke ulike stiler - Social Division er stolt av å stå til tjeneste for å realisere alle forespørsler. Ta gjerne kontakt for små eller store spørsmål. Vi kommer tilbake til deg så fort vi kan.

Nettopp våre fine klienter fra Halden-Østfold-Oslo gjorde at vi valgte å åpne SD Laser og SD Piercing pga. sterk etterspørsel etter raskere og billigere behandlinger. Dette går hånd i hånd med våre andre studioer, med fokus på hud og ikke minst kunst-yrket. Vi begynner å fjerne tattoo-farger som GRØNN OG BLÅ som noen av de eneste i Norge i løpet av høsten! Vi bruker kun det siste fra Fotona, 3.generasjon laser med fractional teknologi, og fjerner nå: arr, tatoveringer, tatoveringsbleking før cover-up, pigmentasjon og akne-arr.

Vårt piercingstudio tar piercinger i øre-ansikt-kropp. Ta kontakt for forespørsler, eller du kan booke time på link under eller i meny. Prisliste ligger på meny.

SOCIAL DIVISION PIERCING STUDIO
PIERCING ØRE-ANSIKT-KROPP
KLIKK HER FOR TIMEBESTILLING
Previous slide
Next slide

KONTAKT-INFORMASJON

SOSIALE MEDIER

NYTTIGE LENKER

SOCIAL DIVISION

Ett unikt multistudio med tatoveringsstudio, piercingstudio og laserstudio vegg i vegg. Sammen utfyller de hverandre på best mulig måte, med det beste mulige resultatet i tankene. –

Tatovør Atle Arnesen er velkjent for de fleste i Halden, og han har godt over 20+ års erfaring med å både drive studio, og tatovere i mange-fasetterte stilarter. Han er eier og oppstarter av Social division.

Åpningstider hverdager: 11.00-17.00