Tenker du på å ta en ny piercing?

SD Piercing: ett piercingstudio I Halden for særskilt Østfold og Oslo. Vi har to egne piercingartister, som også er utdannet helsepersonell. Du får også kjøpt piercingsmykker hos oss, fra gull, titanium, kirurgisk stål, glass, og til naturmaterialer som stein, bein og tre.

Vi har også alt du trenger av etterbehandling til din piercing/tattoo/laserbehandling.

Du kan nå selv bestille time til din piercing under på linken. Våre piercingartister piercer kun med titanium slik at du ikke utvikler overflate/kontaktallergi mens det gror, dette er inkludert i prisen. Når det har grodd står du fritt til å velge ett smykke i det materialet som passer deg.

-Se også helseinformasjon piercing i meny hvis det er noe annet du lurer på.

Vi er også Blomdahl-leverandør og sertifisert, så du kan kjøpe Blomdahl allergisikre smykker av titanium, medisinsk plast etc. hos oss. Du kan da også få tatt hull med Blomdahls allergisikre apparat hvis du ønsker dette istedetfor å pierces. Gjelder kun i nedre og øvre øreflipp. Hvis du ikke finner din behandling på listen, ta kontakt via kontaktskjema/e-post, eller facebooksidene.

Piercing-smykker

Vi har ett stort utvalg av smykker i titanium, sølv, gull, glass, stein, bein og kirurgisk titanium i studio-

KONTAKT-INFORMASJON

SOSIALE MEDIER

NYTTIGE LENKER

SOCIAL DIVISION

Ett unikt multistudio med tatoveringsstudio, piercingstudio og laserstudio vegg i vegg. Sammen utfyller de hverandre på best mulig måte, med det beste mulige resultatet i tankene. –

Tatovør Atle Arnesen er velkjent for de fleste i Halden, og han har godt over 20+ års erfaring med å både drive studio, og tatovere i mange-fasetterte stilarter. Han er eier og oppstarter av Social division.

Åpningstider hverdager: 11.00-17.00